Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ελλάδα Κίνα 89-81

Ο Κώστας Τσαρτσαρής "σχολιάζει" την πρώτη νίκη της Εθνικής μπάσκετ!


"Μας δυσκόλεψαν οι Κινέζοι. Ήμασταν αρκετά και στα σουτ από έξω. Ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια χάσαμε πολλά σουτ και η άμυνα μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Σίγουρα, οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, εμείς προσπαθήσαμε να μην πέσουμε σε αυτήν και τελικά αυτό είναι που μετράειΔεν ξέραμε καλά τον αντίπαλό μας", τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής και συνέχισε:

"Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι με το Πουέρτο Ρίκο. Η απουσία των παιδιών σίγουρα μας επηρέασε. Είναι δύο ποιοτικοί παίκτες. Ειδικά ο Σόφο θα βοηθούσε πολύ σήμερα, αλλά παίζαμε χωρίς αυτούς και έπρεπε να ανταπεξέλθουμε. Σημασία έχει η νίκη και τίποτα άλλο".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η Κίνα βρέθηκε μπροστά στο σκορ σχολίασε: "Είναι φυσιολογικό να χάνεις μέσα στο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα κακό τρίλεπτο που κάναμε, γυρίσαμε το παιχνίδι γιατί είχαμε την προσωπικότητα να το κάνουμε και τελικά νικήσαμε".

Τέλος, σε ερώτηση για την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Πουέρτο Ρίκο, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ επισήμανε ότι: "Είναι μία διαφορετική ομάδα. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με το Πουέρτο Ρίκο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου