Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εξελίξεις στην 48ωρη, ΕΤ3 και Football League...

Εξελίξεις στην 48ωρη, ΕΤ3 και Football League...

Όπως είχαμε γράψει από χθες, το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ θα αποφάσιζε σήμερα την συμμετοχή των δημοσιογράφων στον Πήγασο, τον ΔΟΛ και την "Ελευθεροτυπία" στην 48ωρη κινητοποίηση που προκήρυξε η ΕΠΗΕΑ. Έτσι και έγινε. Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων αποφάσισε πριν λίγο την καθολική (στα συγκεκριμένα συγκροτήματα) κινητοποίηση στην απεργία της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Θυμίζουμε ότι ο λόγος που προκηρύχτηκε η απεργία ήταν οι απολύσεις διοικητικού και τεχνικού προσωπικού στα εν λόγω συγκροτήματα. Αυτή την ώρα στο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ συζητήται το θέμα της "Απογευματινής".
Προλαβαίνει Πιερικό-Παναιτωλικό η ΕΤ3;
Απ' την "μικρή" λίγκα υπήρξε επικοινωνία με την ΕΤ3 για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Football League και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε η εκτίμηση ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τον ΟΠΑΠ. Η λίγκα έχει εξαιρέσει τον αγώνα Πιερικού-Παναιτωλικού για το Σάββατο και το ερώτημα είναι αν θα προλάβει να τον δείξει η ΕΤ3. Σε άλλη περίπτωση, οι μεταδόσεις του τρίτου κρατικού καναλιού θα ξεκινήσουν απ' την άλλη αγωνιστική.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου