Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

AYTOI EINAI OI ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


Παραπέμπονται σήμερα στον εισαγγελέα τα έξι άτομα που συνελήφθησαν ως μέλη του ''Επαναστατικου Αγώνα''.

Ο Μαζιώτης Νικόλαος του Αγαμέμνονα ετών 39 και η σύν τροφός του Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα ετών 41, Σταθόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου ετών 32, Κορτέσης Χριστόφορος του Γεωργίου ετών 31, Νικητόπουλος Σαράντος του Ευσταθίου ετών 32, Γουρνάς Κωνσταντίνος του Δημητρίου ετών 30. Ο Νίκος Μαζιώτης είχε συλληφθεί και στο παρελθόν με την κατηγορία βομβιστικών επιθέσεων.

Αναζητούνται άλλα δέκα άτομα, για τα οποία προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση. Οι συλληφθέντες ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και συνδέονται με τον" Επαναστατικό Αγώνα", αλλά και με την "Σέχτα". Επίσης, κατά πληροφορίες σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν έγγραφα ,σχεδιαγράμματα και η σφραγίδα του "Επαναστατικού Αγώνα", ενώ σε "γιάφκα" των Καλυβίων βρέθηκε και σκληρός δίσκος υπολογιστή με προηγούμενα χτυπήματα των τρομοκρατών, καθώς και πρωτότυπες προκηρύξεις του "Επαναστατικού Αγώνα"...


΄Ενας απο τους συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν συλληφθεί είχε εντοπισθεί στις 6 το πρωϊ του Σαββάτου να εξασκείται σε πυροβολισμούς με Καλάσνικωφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε υλικό και προκήρυξη,που αναφερόταν σε μελλοντικό πιστοποιούσε κτύπημα , που ετοίμαζε η τρομοκρατική οργάνωση, δίπλα στο κτίριο της ΓΑΔΑ, κοντά στην οδό Πανόρμου, ενώ εντοπίσθηκε και πρωτότυπη προκήρυξη, που αναφερόταν στην αιματηρή επίθεση κατά του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ Θ.Κοκαλάκης ανέφερε ότι στο πλαίσιο εντατικών ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ προέβησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου σε προσαγωγές ατόμων και σε κατ' οίκον έρευνες από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που κατασχέθηκηκαν.

Κατά πληροφορίες η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε πριν από τέσσερις ημέρες με μεγάλη μυστικότητα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κατ αρχήν τέσσερα άτομα και πραγματοποιήθηκε έφοδος στις κατοικίες τους.

Πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και η άκρη του νήματος για την προσαγωγή τους θεωρείται ότι βρέθηκε μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Δάφνη κατά την οποία έπεσε νεκρός ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου