Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Φωταγώγηση της Αθήνας για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό

Περισσότεροι από 60 χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη και επί του Ηρακλή με σκορ 2-0.
Συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Παναθηναϊκού, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η Αθήνα.
«Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, την ομάδα του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί αφορμή γιορτής για ολόκληρη την πόλη. Στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΑΕ θα ήθελα να διαβιβάσω τα συγχαρητήρια μου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να ευχηθώ αυτή να είναι η αρχή για το άκουσμα καλών ειδήσεων τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη μας, όπως η ολοκλήρωση του γηπέδου», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης.
Μέρα χαρας χαρακτήρισε τη σημερινή ο Νίκος Νιόπλιας, δηλώνοντας: «Από την αρχή, όταν με κάλεσε ο σύλλογος δεν είχα κανέναν ενδοιασμό πως θα πετύχω. Γι\' αυτό θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Για εμένα και τον Χρίστο τον Βαζέχα και όλους στο προπονητικό τιμ είναι μια μέρα χαράς".
Στο αγωνιστικό μέρος, οι πράσινοι χρειάζονταν μόνο έναν βαθμό για να ανεβούν στο βάθρο του πρωταθλητή και ο Σισέ χρειάστηκε μόνο 24 δευτερόλεπτα για να το κάνει, αφού άνοιξε το σκορ, σχεδόν αμέσως μετά τη σέντρα.
Το τελικό 2-0 έγραψε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 44, ο Νίνης.
Ο Παναθηναϊκός, με τη σημερινή του νίκη κατέστησε τυπική διαδικασία την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο παραμένουν οι στόχοι του και για την κατάκτηση του κυπέλου.

STAR.GR............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου