Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στείλτε επι τέλους κάποιον στον Εισαγγελέα...

Το ερώτημα είναι γιατί δεν πάει κανείς στον εισαγγελέα. Πολύ περισσότερο όταν αυτό το υποδεικνύουν τεκμηριωμένα οι κατ εξοχην αρμόδιοι, δηλαδή οι ελεγκτές της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης. Μιλάμε ευθέως για την ΤΡΑΜ Α.Ε. και την ΑΜΕΛ Α.Ε.

Οι έλεγχοι απέδειξαν, ότι οι διοικούντες τα προηγούμενα χρόνια τις σημαντικές αυτές δημόσιες εταιρείες μέσων μαζικής μεταφοράς έβλαψαν σημαντικά τα οικονομικά των εταιρειών αυτών. Τουλάχιστον με παράνομες - και κυρίως άσκοπες και απόλυτα ρουσφετολογικές - προσλήψεις, πολλαπλασίασαν το προσωπικό των εταιρειών αυτών, χωρίς αυτό το προσωπικό να χρειάζεται. Και εκτίναξαν τα έξοδα των εταιρειών στα ύψη και τις ζημίες τους επίσης...

Οι ελεγκτές υπέδειξαν πράγματα σαφή : Καταγγείλετε τις παράνομες - και αχρείαστες - προσλήψεις. Και στείλετε τους υπεύθυνους πρώην διοικητές της ΤΡΑΜ Α.Ε και της ΑΜΕΛ Α.Ε στον εισαγγελέα.

Ερώτημα επαναλαμβανόμενο : Γιατί δεν τους στέλνετε στον εισαγγελέα ;

ΣΗΜ: Έχουμε όλα τα στοιχεία, τόμος ολόκληρος, με τις επισημάνσεις των παρανομιών, που έκαναν οι πρώην διοικητές των δημόσιων εταρειών αυτών, για να εξυπηρετήσουν τον κομματικό μαυρογιαλουρισμό μεγαλοστελεχών της ΝΔ.

Θα επανέλθουμε : Αλλά ξαναρωτάμε : Γιατί δεν στέλνουν στον εισαγγελέα τους υπεύθυνους αυτών των αθλιοτήτων ;

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου