Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μπερντίγεφ: Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό

Σύνθημα νίκης, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίγεφ.

Ο Ρώσος τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το «τρίποντο», προκειμένου να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

«Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα, δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη, αλλά ό,τι έγινε… έγινε σε εκείνο το ματς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι έχει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπερντίγεφ.
Εν συνεχεία, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα μπει δυναμικά στον αγώνα: «Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μάς έχουν βελτιώσει την ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα».
Ερωτηθείς αν προβληματίζεται από το γεγονός ότι η Ρούμπιν έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο μία φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραδέχθηκε πως το σκέφτεται έντονα: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έχουμε περισσότερο παραγωγική επίθεση».
Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρούμπιν, ανέφερε: «Ο Κάρλος Εντουάρντο είχε μία ίωση, αλλά πλέον προπονείται με την ομάδα. Θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό».
Ριαζάντσεφ: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι»
Από την  πλευρά του ο Αλεξάντερ Ριαζάντσεφ, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες, τόνισε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατή επίθεση και στόχος μας είναι από τη μια να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες και από την άλλη να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας», ενώ για το αν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, ανέφερε: «Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστώ. Θα μάθουμε αύριο ποιος θα αγωνιστεί, αλλά φυσικά θα το ήθελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου