Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η τριτοκοσμική Ελλάδα...!

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης έχουν ειδοποιήσει (άγνωστο αν πρόκειται για οδηγία) όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τους έλληνες ασθενείς που καταφεύγουν στα νοσοκομεία τους σαν προερχόμενους από τριτοκοσμική χώρα!

Το 'χουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε μόνο σε οικονομική κρίση, αλλά σε κατάσταση πλήρους παρακμής. Στην πραγματικότητα είμαστε μία τριτοκοσμική χώρα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Αυτό το ανακαλύπτουν καθημερινά όλο και περισσότερο οι υπόλοιποι εταίροι, αλλά και εμείς, άλλο αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.

Νέο παράδειγμα: οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης έχουν ειδοποιήσει (άγνωστο αν πρόκειται για οδηγία) όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τους έλληνες ασθενείς που καταφεύγουν στα νοσοκομεία τους σαν προερχόμενους από τριτοκοσμική χώρα. Να τους παίρνουν δηλαδή υγρό από το στόμα και τον πρωκτό για να διαπιστώνουν αν πάσχουν από νοσοκομειακές λοιμώξεις!

Ο λόγος είναι ότι στα δημόσια ελληνικά νοσοκομεία και πιθανώς και σε πολλά ιδιωτικά ενδημούν πλέον οι νοσοκομειακές λοιμώξεις και φυσικά οι Βρυξέλλες δεν θέλουν να απλωθούν και σε άλλες χώρες.

Δεν είναι μόνον ότι οι απολυμάνσεις που πρέπει να γίνονται στα δικά μας νοσοκομεία είτε δεν γίνονται τακτικά, είτε γίνονται πλημμελώς. Είναι ότι επικρατεί σε αυτά και πλήρης αναρχία, καθώς μπαίνουν συνεχώς, όλες τις ώρες του 24ώρου, επισκέπτες, συγγενείς και φίλοι, κυκλοφορούν σε θαλάμους και εντατικές και μεταφέρουν οτιδήποτε. Από τυρόπιττες, μέχρι ρούχα και από κατσαρολικά μέχρι ηλεκτρονικά. Και φυσικά και ιούς.

Όπως πάμε σε λίγο θα μπούμε όλοι μαζί σε καραντίνα!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου