Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ρέθυμνο: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ζωοκλοπής

Εξιχνιάστηκε, από την Ασφαλεία Ρεθύμνου, υπόθεση ζωοκλοπής σαράντα ετοιμόγεννων προβάτων από το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρύας Βρύσης του Δήμου Λάμπης, στην οποία δράστες είναι τρεις (3) Έλληνες ηλικίας 21, 27 και 45 ετών αντίστοιχα. Η ζωοκλοπή είχε γίνει κατά τις νυκτερινές ώρες στις 25 Σεπτεμβρίου 2010. Οι αστυνομικοί σε συνεργασία με άνδρες του Τ.Α.Ε Ρεθύμνου, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ Αμαρίου περιφραγμένο χώρο, εντός του οποίου βρίσκονταν 21 πρόβατα και 21 αρνιά.

Προκειμένου να εξακριβωθεί ο ιδιοκτήτης του χώρου αλλά και του ποιμνίου, ο χώρος τέθηκε υπό παρακολούθηση και σήμερα μόλις εμφανίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν προβεί από κοινού στην ζωοκλοπή και στην συνέχεια τα μοίρασαν. Πρόβατα και αρνιά κατασχέθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και του αποδόθηκαν.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης το αυτοφώρου, σχηματίστηκε όμως δικογραφία ενώ παράλληλα ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου