Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Καμίνη - Κακλαμάνη στο δημαρχείο

Σε εξαιρετικό κλίμα, όπως τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, έγινε η συνάντηση του απερχόμενου δημάρχου της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, με τον νεοεκλεγέντα Γιάννη Καμίνη, στο δημαρχιακό μέγαρο.
Στη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε σε γενικές γραμμές για ζητήματα του δήμου και για κάποια θέματα επικαιρότητας, όπως ο εορτασμός των Χριστουγέννων στην Αθήνα.
Και οι δύο αποφάσισαν να συνεργαστούν για το καλό της πόλης, "μεγιστοποιώντας τα σημεία στα οποία συμφωνούν και ελαχιστοποιώντας τις μεταξύ τους διαφορές", αν και όπως πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης, οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι κακό, αφού μέσα από το διάλογο μπορούν να καταλήξουν σε θετικά συμπεράσματα.
Ο κ. Καμίνης είπε ότι ενημερώθηκε, από τον κ. Κακλαμάνη, σε αυτή την πρώτη συνάντηση για θέματα του δήμου, ενώ έως το τέλος του χρόνου, θα έχει ενημέρωση και από άλλες δημοτικές υπηρεσίες, ώστε από τις 2 Ιανουαρίου του 2011, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, να έχει μια πλήρη εικόνα των αιτημάτων του δήμου.
Σε ότι αφορά, στο θέμα του χριστουγεννιάτικου εορτασμού, ο κ. Καμίνης είπε πως ο κ. Κακλαμάνης μπορεί να χειριστεί το θέμα αυτό κατά το δοκούν. Ωστόσο, πρόσθεσε, πρέπει να ισορροπήσει η κατάθλιψη που βιώνουν οι πολίτες σήμερα, λόγω οικονομικής κρίσης, με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.
Β.Τσιώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου