Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καμίνης εναντίον σκύλων!

http://farm3.static.flickr.com/2198/1804140650_8ffa1932e6.jpg

Τελικά είχα δίκιο, όσο λιγότερες εμφανίσεις κάνει ο Καμίνης τόσο καλύτερο ποσοστό θα πάρει. Επιβεβαιώνομαι καθημερινώς. Τελευταίο μαργαριτάρι του στην συνέντευξη που έδωσε στον flash.

Απόρησε γιατί επιτρέπεται στο κέντρο της Αθήνας να κυκλοφορούν σκυλιά!

(Απόσπασμα απο την συνέντευξη – την μεταφέρω από μνήμης)

Να υπενθυμίσω ότι η Αθήνα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη. Είναι μια πόλη βρώμικη χωρίς φωτισμό χωρίς πεζοδρόμια. Η Αθήνα είναι μια πόλη στο κέντρο της οποίας κυκλοφοράνε σκυλιά. Αυτή είναι η κατάσταση της πόλης, της οποίας είμαστε υποψήφιοι δήμαρχοι.

τι θέλει να πει ο ποιητής;

Δηλαδή τι να κάνουμε τα αδέσποτα; να τα διώξουμε; να τα σκοτώσουμε;

Καταρχάς τα σκυλιά δεν γίνονται από μόνα τους αδέσποτα. Πάντα κάποιος κοπρίτης (άνθρωπος) θα τα παρατήσει και θα καταλήξουν αδέσποτα. Αυτά τα σκυλιά αν τα μαζεύει ο δήμος, τα εμβολιάζει, τα στειρώνει, τα καταγράφει με ειδική σήμανση, τότε τι ενοχλούν τον Καμίνη; Γιατί να μην κυκλοφορούν στην Αθήνα; τι θα έπρεπε να τα κάνουμε; να τα εξοστρακίζουμε;

Βρε Καμίνη, το καταλαβαίνω πως σε διαλέξανε τελευταία στιγμή και πως θα πρέπει να γεμίσεις τον λόγο σου επιχειρήματα για πράγματα που μέχρι εχθές δεν ήξερες, αλλά δεν κάνεις τον κόπο να βρεις κάτι πιο σοβαρό και να αφήσεις τα σκυλιά στην ησυχία τους.

inhijack

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου