Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προβλήματα τραυματισμών για Φετφατζίδη, Ριέρα και Πάντελιτς

Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για το Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος προστίθεται στους ήδη αμφίβολους για τον αγώνα με τον Άρη, Ριέρα και Πάντελιτς.


Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ Σέρβος στράικερ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης παραπονέθηκε πως έχει ενοχλήσεις, επίσης, στο αριστερό γόνατο. Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν προπονήθηκε καθόλου, ωστόσο φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες ν' αγωνιστεί.
Και οι τρεις παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, το μεσημέρι της Παρασεκυής. Σε καλύτερη μοίρα είναι ο Ισπανός μέσος, ο οποίος μπορεί να μην προπονήθηκε, ωστόσο αύριο αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Στον αντίποδα, ερωτηματικό είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς, καθώς ο πρώτος έχει οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου στο αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του ή όχι στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη θα αξιολογηθεί το Σάββατο.
Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί και το αν είναι σε θέση να παίξει ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος έχει επίσης πρόβλημα στο γόνατο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θ' αποφασίσει το Σάββατο για το αν θα χρησιμοποιήσει τους 3 παίκτες στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόεμνη αγωνιστική.  

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπαικού

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (24/10, 20:30) με τον Αρη.
Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Πάντελιτς ακολούθησε πρόγραμμα διάρκειας 20 λεπτών το οποίο περιλάμβανε τρέξιμο. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ριέρα που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι χαμηλά, ενώ στο τέλος της σημερινής προπόνησης ενημέρωσε ότι νιώθει μια μικρή ενόχληση στο αριστερό γόνατο ο Φετφατζίδης.
Οι Πάντελιτς, Ριέρα και Φετφατζίδης υποβλήθηκαν το μεσημέρι στο θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα:
Η ενόχληση που νιώθει ο Πάντελιτς στο αριστερό του γόνατο προέρχεται από μια κύστη baker που υπάρχει στο σημείο εκείνο. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα αξιολογηθεί αύριο και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με τον Αρη.
Ο Ριέρα ταλαιπωρείται από ένα οίδημα μαλακών μορίων στο αριστερό πόδι χαμηλά και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.
Η ενόχληση που παρουσίασε ο Φετφατζίδης, οφείλεται σε ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου στο αριστερό γόνατο και η δυνατότητα συμμετοχής του ή όχι στον αγώνα με τον Αρη θα αξιολογηθεί αύριο".

CONTRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου