Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο Χαρδαλιάς γκρεμίζει τον μύθο του μνημονίου: Για άλλη μία φορά θετικός ο ισολογισμός του δήμου Βύρωνα!

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/cf87ceb1cf81ceb4ceb1cebbceb9ceaccf82.gif?w=202&h=304

Χωρίς συμβιβασμούς στην κοινωνική πολιτική, ο δήμος Βύρωνα κατάφερε για άλλη μία χρονιά να έχει θετικό πρόσημο στα οικονομικά του αποτελέσματα. Αυτό που για την πλειοψηφία των δήμων μοιάζει ακατόρθωτο, ο Χαρδαλιάς τείνει να το κάνει …συνήθεια!

Που κολλάει το μνημόνιο; Μα ο δήμος Βύρωνα ήταν ο πρώτος δήμος που πήρε μέτρα υπέρ των ασθενέστερων όταν ξέσπασε η κρίση. Χωρίς να μειώσει τις δαπάνες κοινωνικού χαρακτήρα, ο δήμος πήρε άμεσα μέτρα στήριξης για τους δημότες του ανα τή αναγγελία των νέων μέτρων. Μιλάμε για μέτρα ουσίας που φτάνουν ακόμα και σε ίδρυση ταμείου στήριξης των δημοτών από τις περικοπές των αμοιβών δημάρχου, αντιδημάρχων κλπ!

Η ήδη νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση που οδήγησε στο “θαύμα” του 2008 κάνει πλέον τον δήμο Βύρωνα σημείο αναφοράς. Γι’ αυτό και ο Χαρδαλιάς είναι τόσο μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Αντί λοιπόν η ίδια η κυβέρνηση να πάρει παρόμοια μέτρα π.χ. να αναπροσαρμόσει με διάταγμα τις δόσεις των δανείων προς τις τράπεζες και άλλες υποχρεώσεις προς το κράτος, απλώς αρμέγει αδιακρίτως τους πολίτες προστατεύοντας παράλληλα τα κέρδη των τραπεζιτών που άλλωστε είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κρίση.

Αμφιβάλλετε ακόμα ότι υπήρχε και υπάρχει άλλος δρόμος, με πραγματικές εφαρμογές;

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου