Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ντέρμπι στην Γλυφάδα

Με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΕΑ Πάτρας στις 18:30 στην Γλυφάδα, να κλέβει την παράσταση, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο βόλεϊ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ολυμπιακός η άλλη αναμέτρηση.

Μετά τις αμφίρροπες αναμετρήσεις και τις εκπλήξεις με κορυφαία φυσικά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη, της πρώτης αγωνιστικής, αύριο Παρασκευή ανοίγει η αυλαία και της δεύτερης στροφής του πρωταθλήματος με δύο αγώνες. Στην Γλυφάδα ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φετινό ντέρμπι φιλοξενεί την ΕΑΠ, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο τοπικός Εθνικός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στις 21:00.


Στα αγωνιστικά των δύο ομάδων οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Στάθη Ντονά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στους φιλοξενούμενος αμφίβολος είναι ο Γιώργος Κιτσαντάς. Ο 25χρονος κεντρικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα είναι στην δωδεκάδα. Γι' αυτό μάλιστα ο Γιώργος Χριστόπουλος συμπεριέλαβε 13 παίκτες, παίρνοντας μαζί του και τον Νίκο Μακρυγιάννη.


Μετά την αναμέτρηση της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στις 21:00 ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας της ημέρας. Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό. Μια αναμέτρηση που έχει κάνει όλη την πόλη να το περιμένει πως και πως, καθώς από την μία η τοπική ομάδα επέστρεψε εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι, στην Α1 και από την άλλη ο αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή τα δύο τελευταία χρόνια.


Στα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για καμία ομάδα, καθώς στους γηπεδούχους θα αγωνιστεί κανονικά και ο Μάρκο Τέσιτς, ενώ στους φιλοξενούμενους που θέλουν επειγόντως τη νίκη μετά την ήττα τους από τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, θα παίξουν οι Ζέκοφ και Γιαμπλόνσκι.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:


Παρασκευή 29.10.2010

Γλυφάδας, 18.30: Παναθηναϊκός - ΕΑ Πατρών Λουξ , ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές
Αλεξανδρούπολης, 21.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός

Σάββατο 30.10.2010

ΠΑΟΚ, 19.00: ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς
Πανελληνίου, 19.00: Πανελλήνιος ΓΣ - Αρης Μαρμούρης ΑΕ
Μίκρας, 19.00: Ηρακλής - ΑΟ Κηφισιάς, ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές

Κυριακή 31.10.201

Χαλκιοπούλειο, 19.00: Λαμία - Επίκουρος ISS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου