Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Στο χειρουργείο ο Μάντζιος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού στην προπόνηση της Δευτέρας (11/10) και αποφασίστηκε να κάνει επέμβαση, για να αποκατασταθεί η ζημιά.Το πρόβλημα του 27χρονου επιθετικού είναι τέτοιο που δεν μπορεί να διορθωθεί μόνο με θεραπεία, για αυτό και αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο.Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Μαρίτιμο, κινείται με πατερίτσες και αυτή τη στιγμή οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 2-2,5 μήνες.
Μάλιστα, ο παίκτης θα συναντηθεί με τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου, ώστε να πάρει άδεια και να έρθει στην Αθήνα. Μέχρι το Σάββατο (16/10) θα έχει κάνει της απαραίτητες εξετάσεις και θα κάνει την επέμβαση μέχρι την Τρίτη (19/10).
Το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει ο Μάντζιος όταν ήταν στον Πανιώνιο στο δεξί πόδι. Όσον αφορά την κατάστασή του, ο επιθετικός της Μαρίτιμο δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, αφού πέρα από τον τραυματισμό έχει αγωνιστεί μόλις 45 λεπτά, με τη νέα του ομάδα να θέλει να κάνει διακοπή στο συμβόλαιό του το Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου