Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«ΝΤΟΡΙΚΟΙ» ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΓΟΥΡΟ

Τι δηλώνουν δημοσίως ο Δ. Καλογερόπουλος και Δ. Μαραβέλιας


Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ: «Μακάρι να βγει νικητής στις εκλογές»!

Δημόσια στήριξη στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής και νυν νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό προσφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr δύο δήμαρχοι της ΝΔ που αν και στις εσωκομματικές εκλογές συντάχθηκαν με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατεβαίνουν ως επίσημοι υποψήφιοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πρόκειται για το δήμαρχο Αιγάλεω και πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρη Καλογερόπουλο (κουμπάρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη) και το συνάδελφό του δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια που παρά την με κάθε τρόπο στήριξη του Β. Κικίλια που έχει ζητήσει το τελευταίο διάστημα ο Α. Σαμαράς (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8274) όχι μόνο κωφεύουν στις σχετικές εκκλήσεις αλλά δηλώνουν δημοσίως ότι θα στηρίξουν το βασικό αντίπαλό του!
«Μακάρι να βγει να βγει νικητής στις εκλογές»!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τη σχετική ιστοσελίδα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ - http://home.asda.gr/asda/press.htm) κατά την πρόσφατη επίσκεψη του νομάρχη (στις 23/9) στα γραφεία του Συνδέσμου οι δύο δήμαρχοι αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στο πρόσωπό του δηλώνοντας ευθέως ότι τον στηρίζουν.
«Μακάρι να βγει νικητής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Σγουρός, γιατί κατεβαίνει για την Αττική. Γνωρίζουμε όλοι για την αντικειμενικότητά του, την εργατικότητα του και την ανταπόκρισή του στα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερόπουλος. Και ο συνάδελφός του δήμαρχος Χαϊδαρίου Δ. Μαραβέλιας συμπλήρωσε: «Με την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού κερδίζει η Αυτοδιοίκηση. Ο Καλλικράτης θέλει ανθρώπους από την Αυτοδιοίκηση κι όχι από τη Κεντρική Εξουσία. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Σγουρός μπορεί να διορθώσει πάρα πολλά πράγματα και να λύσει προβλήματα 10ετιών».
Μάλιστα, δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ που ήταν παρόντες έλεγαν στην aftodioikisi.gr ότι μετά απ’ όσα άκουσαν από τους δύο συναδέλφους του της ΝΔ αναρωτιόντουσαν μήπως οι κύριοι Καλογερόπουλος και Μαραβέλιας προσχώρησαν στο ΠΑΣΟΚ ή έστω στο «κόμμα της Ντόρας».
Κι άλλοι δήμαρχοι της ΝΔ στηρίζουν Σγουρό
Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr κι άλλοι δήμαρχοι της ΝΔ που αφενός στήριξαν τη Ντόρα Μπακογιάννη και αφετέρου την τελευταία τετραετία συνεργάστηκαν στενά με το νομάρχη Αθήνας στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης έργων με τη μέθοδο της «μελέτης- κατασκευής» (στην ουσία απευθείας ανάθεση), όπως οι Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι, Διονύσης Χατζηδάκης στο Παλαιό Φάληρο, Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Μελλισίων Μανόλης Γραφάκος και ο Νικήτας Κακλαμάνης τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Σγουρού (για να διαβάσετε σχετικές δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7689).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου