Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ‘’ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ’’ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

 
Νέο "χτύπημα" κατά του παραεμπορίου πέτυχαν σήμερα το πρωί ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, με τον εντοπισμό μεγάλης αποθήκης με χιλιάδες προϊόντα απομίμησης επώνυμων εταιρειών.

Η Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την ΥΠΕΕ και παρουσία εισαγγελέα, λίγες μέρες μετά την ανακάλυψη της αποθήκης στην οδό Κολωνού, εντόπισαν νέα αποθήκη, στην οδό Δημαράκη, στην περιοχή του Βοτανικού, με διπλάσια ποσότητα προϊόντων "μαϊμού".
Τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ρούχα, καπέλα, ρολόγια, όλα απομιμήσεις επώνυμων εταιρειών, φυλάσσονταν σε χάρτινες κούτες, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο της αποθήκης...

"Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ούτε οι ίδιοι, μόλις αντικρίσαμε τις ποσότητες των παράνομων προϊόντων μέσα στην αποθήκη. Πρόκειται για χιλιάδες προϊόντα, τα οποία θα διοχετεύονταν στους δρόμους της Αθήνας για να πωληθούν παράνομα" τόνισε o Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης.    
Όπως σημείωσε, η σημερινή επιχείρηση αποτελεί άλλο ένα μεγάλο βήμα για την πάταξη του παραεμπορίου και με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, η προσπάθεια θα συνεχιστεί, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή όλων των δημοτών της Αθήνας.    
Τα προϊόντα απομίμησης επώνυμων εταιρειών θα καταμετρηθούν από την ΥΠΕΕ σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και στη συνέχεια θα καταστραφούν, σύμφωνα με την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου